ΑΡΧΙΚΗ

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών Ε.Τζάικου παρέχει πλήρη προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και ανάγκες των σπουδαστών. Λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον Αύγουστο του 2003 και συνεχώς εκσυγχρονίζεται ώστε να παρέχει υπηρεσίες άριστης ποιότητας σύμφωνα με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Ως τον Αύγουστο του 2012 το φροντιστήριο στεγάζονταν στην οδό Αγίας Σοφίας 38, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Εγνατία 100 σε κεντρικότερο σημείο.

Σκοπός μας είναι να σας μάθουμε γρήγορα και σωστά μια ξένη γλώσσα ώστε όχι απλά να πάρετε ένα πτυχίο αλλά να μπορείτε και να επικοινωνήσετε στη γλώσσα αυτή και να την αγαπήσετε. Εστιάζουμε στις προσωπικές ανάγκες του κάθε μαθητή και σεβόμαστε τους ρυθμούς του. Ο αριθμός των σπουδαστών που φοιτούν στο σχολείο μας και οι συνεχείς επιτυχίες σε εξετάσεις είναι εγγύηση για εμάς και εφαλτήριο ώστε να συνεχίζουμε το έργο μας με μεγαλύτερη όρεξη και όραμα.

Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας (projectors, smart board, Η/Υ, tablets, ARSystem, δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία σε όλες τις γλώσσες) και μοντέρνα μεθοδολογία ώστε το μάθημα να είναι ευχάριστο και να αφομοιώνεται σωστά. Η γραμματεία της σχολής μας είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική και πρόθυμη να σας βοηθήσει να επιλέξετε το πρόγραμμα σπουδών που σας αρμόζει ανάλογα με το χρονοδιάγραμμά σας και τους στόχους σας.

Λειτουργούν τμήματα για όλα τα επίπεδα και για διαφορετικές ηλικίες: nursery, kids, teenagers, adults, bussiness, erasmus, speaking classes.

Tα προγράμματα είναι διαμορφωμένα με βάση σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης και πραγματοποιούνται σ ένα καλαίσθητο χώρο από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

Τη Διεύθυνση για το κέντρο Ξένων Γλωσσών Ε.Τζάικου έχει η κ.Τζάικου Ελένη, διδάσκουσα Αγγλικής και Ισπανικής γλώσσας, απόφοιτος ΑΠΘ Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, επαρκειούχος Ισπανικής Γλώσσας Cervantes, κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στη θεωρητική και εφαρμοσμένη Γλωσσολογία. Οι καθηγητές του κέντρου μας περνούν από συνεχή αξιολόγηση τόσο από τη διευθύντρια σπουδών όσο και από γονείς, μαθητές και σπουδαστές προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι.